fon.bg

Регистрирай се, за да ползваш всички чудесни възможности на сайта:

- Създавай свои табла̀ с колекции от бележки
- Споделяй бележки с картинки с приятели
- Следи новите неща от хората, които следваш

fon.bg - споделяй лесно - Вашият свят в картинки
е електронно табло за свободно
споделяне на бележки със снимки.

Хапване и пийване

Традиционната Японска кухня Суши - вековна традиция и пълна наслада
Както всичко традиционно за строгата Източна култура, консумацията на суши е ритуал изпълнен с много изисканост и прецизност. Хапване на суши е най-добре да бъде в популярен ресторант, с добра репутация на кухнята. Посрещаме нова кулинарна звезда на японски ресторант Едо Суши в София от Далечния Изток! Агус Тантоуи идва от Международната Хотелиерска Академия в Джакарта с повече от 12 години опит като главен готвач в международни хотели по света. Експерт в японската кухня и тепаняки майстор.
3 бележки в това табло

Първоначално добвено от

Традиционната Японска кухня Суши - вековна традиция и пълна наслада
Посрещаме нова кулинарна звезда на японски ресторант Едо Суши в София от Далечния Изток! Агус Тантоуи идва от Международната Хотелиерска Академия в Джакарта с повече от 12 години опит като главен готвач в международни хотели по света. Експерт в японската кухня и тепаняки майстор.
Как да си приготвим суши?

Всички любители на неповторимия източен деликатес суши със сигурност биха искали да го хапват не само в ресторанта, но и у дома.

http://goo.gl/tVXhbX Както всичко традиционно за строгата Източна култура, консумацията на суши е ритуал изпълнен с много изисканост и прецизност. Хапване на суши е най-добре да бъде в популярен ресторант, с добра репутация на кухнята. 5 избрани суши рецепти
Традицията в приготвянето на суши е запазена до днес във формата на съставки и подправки. С течение на времето и региона, в който сушито стъпва се появяват различни видове хапки с различни пълнежи и форми. Суши майсторите показват непрекъснато своята изобретателност.
Едо Суши

Добавено от edosushi.bg

sushiedosofia

Едо Суши

Бележка September 11, 2015 от edosushi.bg

Традиционната Японска кухня Суши - вековна традиция и пълна наслада
Оплакване от бележка
Вградено